Tratamentele estetice cu bijuterii dentare si tatuaje dentare

Sunt practici neinvazive ca constau in fixarea unor mici ornamente confectionate din materiale pretioase,semipretioase (sau chiar diamante) direct pe smaltul dentar.
Bijuteriile dentare sunt elemente decorative care odata fixate ii adauga danturii un plus de stralucire. De obicei zona de interes o reprezinta suprafata incisivilor laterali sau centrali si canini, acestia asigurand bijuteriilor dentare o mai buna vizibilitate.
Bijuteriile dentare sunt poate singurele podoabe suficient de delicate incat sa nu fie percepute drept un accesoriu inutil, dar destul de evidente incat sa sublinieze armonia si frumusetea unei danturi fara cusur.
Tatuajele dentare sunt mai putin comune decat bijuteriile dentare si pot fi permanente sau temporare. Nu implica folosirea unui ac sau tus, si sunt adesea create de artisti pe suprafata ceramica a unui element protetic fix (cele permanente) sau prin adeziune (cele temporare).
Tendintele momentului constau in folosirea unor tehnici si materiale de ultima generatie pentru personalizare si stilizarea zambetului d-voastra.